返回列表 發帖
個網址咁長,我唔記的,在公司又唔可以加到我的最愛,我次次都係用撏搜尋入的……個網址唔係改左咩?

天天都上班,無藍藍那麼愜意

還差你好大一截阿
山道♂飄移 發表於 2013-2-16 18:18

我放假都不會睡覺到中午起床囉……

夠不夠短
山道♂飄移 發表於 2013-2-17 17:04

這個真旳很短耶

無改喎...
waterpool 發表於 2013-2-17 17:03

無改咩.....那就不知道了, 因為平時沒有留意的

如此無稽你也相信... 你沒事吧...
waterpool 發表於 2013-2-17 17:30

我相信的...

我見呀~ 樹實來的

見咩 ??
waterpool 發表於 2013-2-18 17:40

見到你囉

when ?  where ?
waterpool 發表於 2013-2-18 18:15

咪就係某年某月某日某地點

腦退化症

係你囉~

離事實都不遠已

你還是面對事實吧

心情很不好, 最近常常胃部不適, 中西醫都看過, 食中藥好像好一點點, 但又沒全好, 過年可能吃多一點, 胃又開始有些脹及肚瀉, 吃了中藥肚瀉好了一點, 但胃脹仍有, 山頂醫院在12年已安排了今日做CT, 報告要3月下旬複診才知結果, 我現在好擔心,  我這種人常常生活在惶恐中, 只要身體感覺有些不適, 就會聯想到與可怕疾病有關.......

我都想控制自己唔好亂想, 但一次又一次的不斷的提醒我是一個某種病的病人, 我真的好怕好怕....
如果真的再發生事, 我應該如何面對呀?

我真係好羨慕身體健康的人........現在為有

其實我都已經好注意了, 不過有時又為食左少少...我都好節制ga.....但現在的食物跟藥物都有問題, 食左咩出問題都唔知囉~

我睇緊中醫食中藥,肚瀉已好轉,胃氣脹也好了一點,但較反複,以前未試過的,不過就沒有嘔及便血情況,甜的冷的已沒有食,平時早餐吃麥皮的,現在改了吃隨麵包吃粥或麵,都不敢亂吃了,昨天感覺好一點今早起來又差了點,都唔知點好啦……

又轉了睇西醫

昨日睇了西醫, 開左三日藥俾我, 話調理下就冇事, 三日後還有事再來睇........我心諗真ga?........今日又好好了一點

木瓜燉幾耐ga?