返回列表 發帖
唔係收音機咩
藍月亮 發表於 2013-5-10 15:45

係第一代 (小肥估) 固網電話外掛免提裝置

個部呢, 其實呢 ... ... ... 其實 ... 呢 ... 唔 ... 唔 ... 唔係收音機
咱是陳小肥 發表於 2013-5-10 13:26

唔係收音機咩

個部呢, 其實呢 ... ... ... 其實 ... 呢 ... 唔 ... 唔 ... 唔係收音機

我現在只係車上先聽到收音機聲.....

收音機..  相信現在好少人買了.

電話 ... ... ... 有關, 之前出過
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

評分人數

• waterpool

回復 40# LouisLee

50 年代已有 CALL 機, 不過睇黎只為緊急搵醫生用.

Mallory Mercury Battery Doctor Radio Pager (1951)
LouisLee 發表於 2013-4-23 08:01

唔大, 照頂 ... ... ...

監粗黎, 用電就叫電器 ... ... ... 輸多 d 輸多 d 輸多 d
咱是陳小肥 發表於 2013-4-21 07:27

Mallory Mercury Battery Doctor Radio Pager (1951)

評分人數

• waterpool

監粗黎, 用電就叫電器 ... ... ... 輸多 d 輸多 d 輸多 d

有腳有櫃凸面電視
IF212 發表於 2013-4-20 01:39

2 哥兩部, 小肥兩個半部

有腳有櫃凸面電視

初代商用版梗係天價啦, 1967 年第一代民用微波爐 Amana Radarange 只售 US$495:
LouisLee 發表於 2013-4-17 20:08

原來 67 年已有咁普及既微波爐, 唔知港澳要幾時已開始有得銷售 ?

都重係遊戲機

回復  LouisLee

當年要賣 us$50000 元, 直頭係天文數字
waterpool 發表於 2013-4-17 12:32

初代商用版梗係天價啦, 1967 年第一代民用微波爐 Amana Radarange 只售 US$495:

評分人數

• waterpool

回復 30# LouisLee

當年要賣 us$50000 元, 直頭係天文數字

小肥對微波 (電波個波) 敏感, 唔用得微波爐, 所以無料, 出件遊戲機頂頂

2位哥哥又係1次過加哂

Raytheon's RadaRange 微波爐 (1947 年型號)

US$ 50,000.00, 淨重約 800

評分人數

• waterpool

• 王腳立

回復 25# LouisLee

第一次見...  畫面縮係中間..