返回列表 發帖

8月份波膽王遊戲結果...已公佈

獎賞規則:
1) 每月波膽王冠軍 : 100分 + 200金幣
    每月波膽王亞軍 : 50分 + 100金幣
    每月波膽王季軍 : 25分 + 50金幣

2) 如有會員金幣相同,則由較先估波的會員獲得優先排名;
3) 若有會員連續2個月奪冠,可獲額外獎賞100分 + 200金幣;
4) 若有會員連續3個月奪冠,可獲額外獎賞150分 + 500金幣,並報請超版或管理員,頒發波膽王勳章1個

8月份波膽王排名表

名次  

會員

本月

啟吾

IF212

didi

waterpool

shrimpso  

黃臘鯧

綿羊

藍月亮

歷屆波膽王冠軍

奪冠月份

會員

奪冠

2013年2月

waterpool

2013年3月

IF212  

2013年4月

黃臘鯧  

2013年5月

waterpool   

2013年6月

IF212

2013年7月

啟吾

評分人數

• 綿羊

向波膽王獎章出發     

評分人數

• IF212

3) 若有會員連續2個月奪冠,可獲額外獎賞100分 + 200金幣

啟吾兄, 請覆多一帖, 以便加分

好彩攞番個季軍
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

評分人數

• IF212

鬥到最後一日, 一個全中, 後上取得第二

評分人數

• didi

又無我份, 不過, 今個月終於有人成功連任, 都值得公起, 公起,

爭少少三甲不保, 要努力..  

再下一城, 就可以有波膽章, 我要努力加油~~~~

評分人數

• IF212

各位, 8月份波膽王終於誕生咗啦,

冠軍 啟吾   
亞軍 IF212  
季軍 didi

本月爭持相當激烈, 啟吾, didi及黃臘鯧月初領跑, waterpool及IF212在月中發力, 衝擊前三, 啟吾之首位亦一度失守, 最後幾天連中幾次全中, 力保首位, 以打破紀錄的2500分衛冕波膽王冠軍, 下月若能再勝出, 便可獲頒波膽王勳章

有請三位波膽王回帖, 以便加分, 亦歡迎其他會員留言,  謝謝各位參加, 9月繼續努力呀!

綿羊管大當然唔係咁意思啦, 現在王兄回歸波盤區, 小弟定必拍硬檔, 齊齊攪旺佢

抵做得好好
綿羊 發表於 2013-8-2 15:51

即話我之前做得吾好啦

抵做得好好
綿羊 發表於 2013-8-2 15:51

謝謝綿羊管大讚賞,各位版主及會員一定要繼續大力支持波盤區呀

做得好好