返回列表 發帖
佢地話五日,我就以為去五日,點知原來係去六日玩五日

今日晨咁早六點坐機場巴去機場,今日氣溫零下十四度,昨晚下了場雪地上鋪上雪,因為趕著搭車都沒時間影相,六日行程最唔習慣就係室內室外的溫差,每次出入地鐵站著衫除衫會讓人覺得很累。

要手信

今日晨咁早六點坐機場巴去機場,今日氣溫零下十四度,昨晚下了場雪地上鋪上雪,因為趕著搭車都沒時間影相, ...
藍月亮 發表於 2012-12-25 07:06

去多幾次咪慣囉   

佢地話五日,我就以為去五日,點知原來係去六日玩五日
藍月亮 發表於 2012-12-24 19:06

烏龍  

要手信
jose1057 發表於 2012-12-25 10:47

我都想  

要手信
jose1057 發表於 2012-12-25 10:47

要咩手信?等我下次再去時買

我都想
waterpool 發表於 2012-12-25 12:12

你又唔早講,我現在係香港了

回復 588# 藍月亮

要早講架 ??  唔係心照既咩 ??

咁大家心照就得啦....

經過十一個小時終於返到屋企lu

咁大家心照就得啦....
藍月亮 發表於 2012-12-25 18:29

要照 D 野出黎架

經過十一個小時終於返到屋企lu
藍月亮 發表於 2012-12-25 18:31

要咁耐咩 ?  

肝同膽呀

要咁耐咩 ?
waterpool 發表於 2012-12-25 18:32

要呀...六點撘車去機場, 當地時間十點機, 去到香港一點多, 撘三點半船回澳, 加埋攞行李時間, 再撘車返屋企都五點多啦...好攰

飛三個鐘咁多架 ?  

肝同膽呀
藍月亮 發表於 2012-12-25 18:33

肺都得  

飛三個鐘咁多架 ?
waterpool 發表於 2012-12-25 18:40

要飛四個鐘架...

肺都得
waterpool 發表於 2012-12-25 18:41

肺留返你老細同你照

這次首爾行住的只是普旅館, 其實我事前全不知情, 所以沒有心理跟物品準備,
話說有一晚我關了電視去睡覺, 睡著不久被電視聲音吵醒, 心想明明在睡前已經把電視關上了,
電視怎會無故的開了, 心裡有點驚恐, 跟住我把電視再次關上, 把房內的燈全開了, 但其怪的事再次發生,
電視再次開著了......我好驚..有點毛骨悚然...心想不會把........咁猛...之後我不敢再關上電視, 因為怕電視會再開,
我不知怎樣做好只好坐在床上望著電視機, 就這樣待了很久..............心裡愈來愈驚.........