返回列表 發帖
咁你注意下飲食啦...現在無論年青或年老都一樣要注意飲食ga, 因為有好多病都年輕化...
藍月亮 發表於 2013-4-26 10:19

As you wish, my lady ... ... ... 注左好多年啦, 凍檸茶走甜走左十幾年啦.

As you wish, my lady ... ... ... 注左好多年啦, 凍檸茶走甜走左十幾年啦.
咱是陳小肥 發表於 2013-4-26 10:25

但係見你食得都好肥膩下咁......

但係見你食得都好肥膩下咁......
藍月亮 發表於 2013-4-26 10:34

出街個 d 就無計, 不過都係一件起兩件止, 不過近排係咬多左 d, 要減肥啦.  屋企個 d, 睇例肥實際無咩油 (多數出過曬水, 無咩點用油, 除左蒸魚), 所以咪要自己煮.  自己煮最好就係無味精.  同埋, 見到 d 糕, 食 ge 時候會咬返出黎.

出街個 d 就無計, 不過都係一件起兩件止, 不過近排係咬多左 d, 要減肥啦.  屋企個 d, 睇例肥實際無咩油 ...
咱是陳小肥 發表於 2013-4-26 11:20

注意飲食加埋食藥可以控制到的, 唔係大問題.....唔駛擔心

青光眼 ge 先兆; 唔理, 就有機會變青光眼.  無得預防, 無人知起因 ... ... ...
咱是陳小肥 發表於 2013-4-25 17:06

好彩呢吓嘢暫時唔關我事.

注意飲食加埋食藥可以控制到的, 唔係大問題.....唔駛擔心
藍月亮 發表於 2013-4-26 12:16

其實都無咩擔心, 到咁上下年紀, 自然會無咩擔心; 後生就泡妞, 老左就泡藥, 係咁架啦.  Anyway, thank u 啦

好彩呢吓嘢暫時唔關我事.
黃臘鯧 發表於 2013-4-26 12:19

唔使驚喎, 除左俾天收 (好似小肥咁), 男性患青光眼 ge 機會較女性低好多個喎.  所以, 好大機會唔係暫時, 係永遠都唔會關你事架; 不過, 血壓高會有影響 - 結果又係要注意飲食, 小鹹, 小油 ... 羅.

而且, 就算有眼壓問題, 家下都有藥可以好容易舒緩到; 傷就傷在要俾醫生罰錢 je.

藍月亮 發表於 2013-4-26 12:16

最 down 係無得食肥豬肉, 不見天呀咁羅.

最 down 係無得食肥豬肉, 不見天呀咁羅.
咱是陳小肥 發表於 2013-4-26 12:28

利口不利腹...肥肉都係小食為佳...我有好多喜歡的食物現在都唔敢食或少食了...
身體出毛病不單只自己辛苦, 還苦了別人, 盡量忍得就忍下啦

利口不利腹...肥肉都係小食為佳...我有好多喜歡的食物現在都唔敢食或少食了...
身體出毛病不單只自己辛 ...
藍月亮 發表於 2013-4-26 16:46

係呀, 忍得就忍, 忍唔到都盡量忍架啦.

係呀, 忍得就忍, 忍唔到都盡量忍架啦.
咱是陳小肥 發表於 2013-4-26 17:07

咁就乖啦...

咀香園與同善堂中間應該是賭館一間, 光緒年間, 由馮鳳韶投得.

清平戲院告白,相信係五十年代  
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

評分人數

• waterpool

清平戲院告白,相信係五十年代
simo 發表於 2013-6-8 20:36

五十年代有艷情片睇 ??

勁呀,瑞貞賭場真係聽都未聽過..

五十年代有艷情片睇 ??
waterpool 發表於 2013-6-9 11:41

年青人, 個時出個意識接吻, 大寫下對嘴唇, 曬下隻大髀, 寫首艷詩, 都係叫香艷.  有段時間, 新聞紙, 凡係女屍都叫艷屍.

年青人, 個時出個意識接吻, 大寫下對嘴唇, 曬下隻大髀, 寫首艷詩, 都係叫香艷.  有段時間, 新聞紙, 凡係 ...
咱是陳小肥 發表於 2013-6-9 18:50

當年羅蘭咪係艷星囉,我都睇過佢着三點式跳舞場景架,仲係浴缸伸大脾添!!

當年羅蘭咪係艷星囉,我都睇過佢着三點式跳舞場景架,仲係浴缸伸大脾添!!
simo 發表於 2013-6-9 21:11

嗯嗯嗯 ... ... ...
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

嗯嗯嗯 ... ... ...
咱是陳小肥 發表於 2013-6-9 22:21

吓!
呢個靓女就係“龍婆羅蘭”?
    失覺晒。

吓!
呢個靓女就係“龍婆羅蘭”?
    失覺晒。
simo 發表於 2013-6-10 00:48

索哩 ... ... ...