返回列表 發帖
此路是咱開, 此樹是咱栽, 欲從此路過, 留下買路錢.

咩銅錢都要 ... 小肥出名濫

茅錢
王腳立 發表於 2012-12-24 12:10

有, 大把 ... ... ... 金錢 31770.

即係有啦 ... ... ... ... 要錢定要命.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

評分人數

• 王腳立

睇 post 出黎 d 野就知啦

拿住本書去落欖 ... ... ...; 本書有無包架 ...

舊數定新數先, 舊數有咖哩勿食, 咬住吧 同 左乜住三本喎.

深左少少
王腳立 發表於 2012-12-28 23:30

立姐姐哥哥, 你老人家後生, 梗係未見過舊數個三本野啦 ... ... ...

咖哩勿食 - arithmetic (算法)
咬住吧 -  algebra (代數)
左乜住 - geometry (幾何)

哩 d 就係 80 後同八十後 ge 分別勒.  講明, 小肥無話係八十後.

立哥哥姐姐真係好勒 ... 讚小肥叻 ... ... ...

小肥是專泡年青的妹妹

呀姨
王腳立 發表於 2013-1-11 11:09

大定係細架 ...

me too
王腳立 發表於 2013-1-11 11:10

同妹妹出街時, 有無帶袋呀; 小肥多數帶.

評分人數

我仲以為係...........................
王腳立 發表於 2013-1-11 11:46

罪過, 罪過 ... ... ... 社會之過

佢係野戰敢死隊, 專打真軍
jose1057 發表於 2013-1-11 11:47

鞋, 一擔擔; 唔帶袋, 買左野, 點擰呢, 一 d 都唔環保.

古下
王腳立 發表於 2013-1-11 11:45

唔係成日黎探 ge, 多數係細 ge 褂.

鞋, 一擔擔; 唔帶袋, 買左野, 點擰呢, 一 d 都唔環保.
咱是陳小肥 發表於 2013-1-11 12:00

ps 亮姑, 哩 d 咪叫做爛 gag loh

咦, 成班友, 洗左手, 等食晏呀; 咁靚心情呀.

心情靚.人都靚
王腳立 發表於 2013-1-13 17:17

算唔算 ... 樂而雅呀.