返回列表 發帖

四方黑膠碟見過未

靚仔時代成龍

夏韶聲親筆簽名

絕版BEYOND

絕版陳百强

絕版四方碟

評分人數

未見過

阿羊原來留番咁多好野!比個讚先!

阿羊原來留番咁多好野!比個讚先!
亞堅奴 發表於 2013-1-2 22:31

5要讚.要抱抱

5要讚.要抱抱
王腳立 發表於 2013-1-2 22:56

妄想  

回復 1# 綿羊

而家仲有好多人聽黑膠碟, 仲會四處搜尋原版碟, 價值勝過 CD, 好好收藏呀 ~~

5要讚.要抱抱
王腳立 發表於 2013-1-2 22:56

要錫錫

羊哥,

小肥得一個問題, 一個讚.

問題 - d 碟, 點擺, 好頭赤.

讚 - 地板好靚.

羊哥,

小肥得一個問題, 一個讚.

問題 - d 碟, 點擺, 好頭赤.

讚 - 地板好靚.
咱是陳小肥 發表於 2013-1-3 18:45

豪宅地板當然靚  

靚, 都要用 ge 人 keng 錫先得架; 小肥人粗魯, 用到行過 d 板會彈起 (真係 ... 人見人愛, 車見車載, 棺材見到就彈起來).  所以, 諗無可諗, 最後用瓦仔充木板.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

靚, 都要用 ge 人 keng 錫先得架; 小肥人粗魯, 用到行過 d 板會彈起 (真係 ... 人見人愛, 車見車載, 棺材見 ...
咱是陳小肥 發表於 2013-1-4 18:28

卒之有幸見到小肥資料館塊地板喇,仲希望一窺全豹添!

堅叔叫到, 比埋個 pp ... ... ... 即係 p plan 你睇.  哪, 唔好 '口采" 呀
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

堅叔叫到, 比埋個 pp ... ... ... 即係 p plan 你睇.  哪, 唔好 '口采" 呀
咱是陳小肥 發表於 2013-1-4 23:15

好優雅呀小肥 ,好有文化色彩!我唔啋你!1

好優雅呀小肥 ,好有文化色彩!我唔啋你!1
亞堅奴 發表於 2013-1-5 16:59

不過要錫錫

不過要錫錫
jose1057 發表於 2013-1-5 18:30

不要錫錫, 金銀銅鐵 all 唔 alright.