返回列表 發帖
頂, 殺死人咩; 有無個 game 名呀, 殺手
咱是陳小肥 發表於 2013-4-20 02:56

小肥兄, 我不是殺人犯呀, 我只是一個玩世不恭的大玩家咋, 其實個 game 叫做 Pinball Arcade, 另外加貼一幅1931年的Baffle Ball 廣告一張
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回復 1# 咱是陳小肥

我都show下先....

評分人數

• waterpool

回復  咱是陳小肥

我都show下先....
貓屎 發表於 2013-4-21 02:25

回禮 ... ... ... 去顛去玩 ... 玩得更加放 ...

小肥兄, 我不是殺人犯呀, 我只是一個玩世不恭的大玩家咋, 其實個 game 叫做 Pinball Arcade, 另外加貼一 ...
IF212 發表於 2013-4-20 22:26

小肥就黎流口水流到死啦; baffle ball ad.jpg 個入錢扣 ... 當年, 真係令人又驚又喜, 又愛又恨.

回復 143# 咱是陳小肥

再出手......

回復 145# 貓屎

再多張.......

回復 146# 貓屎

停唔到手.........

回復 147# 貓屎

太高興.......

回復  貓屎

太高興.......
貓屎 發表於 2013-4-22 01:34

閃, 避, 攤, 推; 然後 ... 掛, 捎, 插 ...

回復  貓屎

停唔到手.........
貓屎 發表於 2013-4-22 01:28

接一接 ... ... ...

回復  咱是陳小肥

再出手......
貓屎 發表於 2013-4-22 01:25

黎個 ... 靚絕五臺山 ... ... ...

回復  貓屎

再多張.......
貓屎 發表於 2013-4-22 01:27

拳頭 ... ... ... 枕頭

回復  貓屎

再多張.......
貓屎 發表於 2013-4-22 01:27

堆花, 助慶 ... ... ... 圖連環

索嗎 ... ... ... 小肥個得 咩... 咩... 咩... 靚

評分人數

• LouisLee

索嗎 ... ... ... 小肥個得 咩... 咩... 咩... 靚
咱是陳小肥 發表於 2013-4-22 06:12

靚.....長腿姐姐...萬綺雯

評分人數

• LouisLee

回復 151# 咱是陳小肥

藍潔英...  可惜現今 ....

回復 143# 咱是陳小肥

樓南光....  不知現在仲咪係娛樂圈 ??

回復 142# 貓屎

原來佢係天皇巨星....  

回復  咱是陳小肥

藍潔英...  可惜現今 ....
waterpool 發表於 2013-4-23 12:04

ok 喎, 成日係某間茶餐廳撞到佢; 不過, 好似都重係 chain smoking, 煙駁煙.

回復  咱是陳小肥

樓南光....  不知現在仲咪係娛樂圈 ??
waterpool 發表於 2013-4-23 12:05

哩個真係唔地除勒