返回列表 發帖

一些 ... ... ...
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

評分人數

• IF212

• 王腳立

• 藍月亮

我都睇……“鬼“到呀,究竟係乜“鬼“呀?想睇個衰“鬼“樣係點都睇唔“鬼“到添!
simo 發表於 2013-4-8 13:32

係化, 唔係鬼 ... ... ... 嗚嗚嗚嗚嗚嗚

澳门旧事 民生百态(组图)(二)
http://hi.baidu.com/195803143915/item/d13c0916a0184d5a2b3e2218
門老照片:澳門風光 更多
http://big5.cctv.com/gate/big5/j ... haopian/index.shtml

最懷念葡京酒店地下長廊的波子機
IF212 發表於 2013-4-9 21:28

波機 ... ... ... 正

小肥都係 ... ... ...

突然記起兩句: "過腳" 同 "中掘"

連環圖 ... ... ...

點解 ???
waterpool 發表於 2013-4-16 11:07

打波機:

"過腳" = 左腳跣過右腳; 或者掉轉
"中掘" = 兩隻腳中間衝落去

我在九十年代尾買了一款關於不同年代懷舊波子機的電腦遊戲, 畫面非常靚, 聲音傳真, 好像到了機舖現場打一樣 ...
IF212 發表於 2013-4-20 00:16

頂, 殺死人咩; 有無個 game 名呀, 殺手

回復  咱是陳小肥

我都show下先....
貓屎 發表於 2013-4-21 02:25

回禮 ... ... ... 去顛去玩 ... 玩得更加放 ...

小肥兄, 我不是殺人犯呀, 我只是一個玩世不恭的大玩家咋, 其實個 game 叫做 Pinball Arcade, 另外加貼一 ...
IF212 發表於 2013-4-20 22:26

小肥就黎流口水流到死啦; baffle ball ad.jpg 個入錢扣 ... 當年, 真係令人又驚又喜, 又愛又恨.

回復  貓屎

太高興.......
貓屎 發表於 2013-4-22 01:34

閃, 避, 攤, 推; 然後 ... 掛, 捎, 插 ...

回復  貓屎

停唔到手.........
貓屎 發表於 2013-4-22 01:28

接一接 ... ... ...

回復  咱是陳小肥

再出手......
貓屎 發表於 2013-4-22 01:25

黎個 ... 靚絕五臺山 ... ... ...

回復  貓屎

再多張.......
貓屎 發表於 2013-4-22 01:27

拳頭 ... ... ... 枕頭

回復  貓屎

再多張.......
貓屎 發表於 2013-4-22 01:27

堆花, 助慶 ... ... ... 圖連環

索嗎 ... ... ... 小肥個得 咩... 咩... 咩... 靚

評分人數

• LouisLee

回復  咱是陳小肥

藍潔英...  可惜現今 ....
waterpool 發表於 2013-4-23 12:04

ok 喎, 成日係某間茶餐廳撞到佢; 不過, 好似都重係 chain smoking, 煙駁煙.

回復  咱是陳小肥

樓南光....  不知現在仲咪係娛樂圈 ??
waterpool 發表於 2013-4-23 12:05

哩個真係唔地除勒

回復  貓屎

原來佢係天皇巨星....
waterpool 發表於 2013-4-23 12:06

ok 架, 好多場搵佢唱架, 真係發達無人知呀.