返回列表 發帖
哩個都估到, 話你/妳本事
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

呢個仲易, 如魚得水.
黃臘鯧 發表於 2013-7-19 16:27

本事, 本事 ... ... ...

呢個仲易, 如魚得水.
黃臘鯧 發表於 2013-7-19 16:27

到你出羅喎

咁都得
waterpool 發表於 2013-7-19 18:03

哩個重離譜呀 ... 估四字詞

評分人數

• 藍月亮

點解唔出係"估估下"區果度 ?
waterpool 發表於 2013-7-19 19:23

BECAUSE ... 係果區小肥出唔到圖

出題唔係我嘅強項喎,下次先啦.
黃臘鯧 發表於 2013-7-19 21:13

現在算下次未呀

家肥屋潤, 啱唔啱呀, 肥叔叔.
黃臘鯧 發表於 2013-7-19 21:17

啱 ... ... ...

無理由喎 ...
waterpool 發表於 2013-7-20 12:08

係鍋, 有奶油鍋, 權限無比鍋

射你呀那 ... ... ...

吓, 發爛渣呀.
黃臘鯧 發表於 2013-7-22 09:27

發多野 ... ... ...

小肥兄冇發爛渣, 他說"射射你",  要當普通話來講 -----thank you 囉
IF212 發表於 2013-7-23 03:30

2 哥果然係波友

好得
藍月亮 發表於 2013-7-23 10:24

香港今日好大雨

小肥資料館

評分人數

yung goh mo ... ... ...

此情不再 ... ... ...

孫悟空大戰黑風山

小肥兄應該就是倫哥哥.....
ruabrandao 發表於 2013-9-16 11:12

唔係啦,有興趣可繼續努力。

貼士:小肥同盧先生,羅老師,關老師頗熟。

過一分鐘都叫舊 有紀錄就係資料

都重係打火機