返回列表 發帖
都係個句, 夠膽就話識曬佢地
咱是陳小肥 發表於 2013-4-15 14:24

肥叔, 第一位鯧仔無認錯的話, 佢應該係繆騫人

第二位係韋以茵

呢位送嘅, 睇完噴鼻血就唔好話我

呢幾位都係送送嘅, 嗱, 唔好話唔識佢地

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

評分人數

• jose1057

• 王腳立

• waterpool

狄波拉....  

第二位係韋以茵

呢位送嘅, 睇完噴 ...
黃臘鯧 發表於 2013-4-15 16:10

好叻呀

第二位係韋以茵

呢位送嘅, 睇完噴 ...
黃臘鯧 發表於 2013-4-15 16:10

識得韋以茵都把炮羅; 至於繆小姐個問題 ... ... ...

有 feel 未 ... ... ... 索呢

識得韋以茵都把炮羅; 至於繆小姐個問題 ... ... ...
咱是陳小肥 發表於 2013-4-15 21:00

最記得韋以茵拍港台劇, 講佢俾人強暴仲要大埋肚, 冇記錯係叫《疤痕》, 分上下集, 好似係《獅子山下》其中兩集。

最記得韋以茵拍港台劇, 講佢俾人強暴仲要大埋肚, 冇記錯係叫《疤痕》, 分上下集, 好似係《獅子山下》其中 ...
LouisLee 發表於 2013-4-15 21:11

係呀, 跟住上檯做證人, 被伍永森盤問.  結局應該係原諒左個男人重係埋一齊.

記得伍永森問: 當時, 妳有無高潮.

係呀, 跟住上檯做證人, 被伍永森盤問.  結局應該係原諒左個男人重係埋一齊.

記得伍永森問: 當時, 妳 ...
咱是陳小肥 發表於 2013-4-15 21:14

非也, 色狼告唔入, 但係強姦第二個之後俾差人追捕跌落樓瓜咗, BB 出咗世送咗入孤兒院。

各位 "淫 - 民" ... 即係淫賤不能移, 威武不能屈 ge 網民 ... 都係個句, 夠膽就話識曬佢地  同一流差唔多睇法.

咱是陳小肥 發表於 2013-4-15 21:00

答案此中尋 ... ... ... 八幾年, 亞視 ge 雲海玉弓緣.

各位 "淫 - 民" ... 即係淫賤不能移, 威武不能屈 ge 網民 ... 都係個句, 夠膽就話識曬佢地  同一流差唔多睇 ...
咱是陳小肥 發表於 2013-4-16 02:39

認得中間一位係林建明外, 其他真係唔認得, 之前認錯繆騫人, 唔好意思. 但唔認得嗰位係乜誰.

認得中間一位係林建明外, 其他真係唔認得, 之前認錯繆騫人, 唔好意思. 但唔認得嗰位係乜誰.
黃臘鯧 發表於 2013-4-16 09:25

使咩唔好意思, 玩之嘛; 肯回已經俾曬面啦, 鯧哥.

唔好意思, 哥個係何蓮蒂呀.

家陣等緊堅叔個純情男, 睇佢認得幾多位.

黃臘鯧 發表於 2013-4-16 09:25

係苑瓊丹, dep 得杯落哩.

係苑瓊丹, dep 得杯落哩.
咱是陳小肥 發表於 2013-4-16 11:41

苑瓊丹, 唔係啩? 又真係dep 得杯落!

苑瓊丹, 唔係啩? 又真係dep 得杯落!
黃臘鯧 發表於 2013-4-17 09:08

對於林巧兒, 亦嘉哩兩個名有無印象呀

白小曼,陳維英,何蓮蒂,于倩?

除左汪阿姐幾位, 其餘全部唔識.  

昔日艷星多的是,仲有陳萍、艾蒂、邵音音、狄娜、于莉、孟莉、胡錦、恬妮、貝如花、余莎莉、丹娜,劉慧茹、米蘭及林珍奇等等一大堆,正到不得了!

白小曼,陳維英,何蓮蒂,于倩?
亞堅奴 發表於 2013-4-17 18:36

頭關何蓮蒂扑中, 尾關徐茱迪脫腳.

哩位應該熟啦.

是 蔣麗萍 嗎?