返回列表 發帖

首先多謝陳永漢先生比我地回憶

實在感謝陳永漢先生比我地回憶
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

評分人數

• 亞堅奴

• jose1057

• waterpool

• 王腳立

20100203_1bcc8988a1d9a6bd9751AN05EjaoG8xb.jpg - 咁多爐, 練鐵沙掌乎

20100203_ca0ebc428d626c0c37c4dx6iQZd8KxFx.jpg - 似係工人球場

都有地方未估到係邊度來的.

好懷念的地方

永不回來的地方...  工人球場   

工人球場是陪伴我們一起成長的地方

工人d飯好食夾抵!依家d師傅唔知去左邊呢?

20100203_1bcc8988a1d9a6bd9751AN05EjaoG8xb.jpg - 咁多爐, 練鐵沙掌乎
咱是陳小肥 發表於 2013-4-18 03:50

小肥叔好眼力丫,

此乃乒乓球室樓上的燒烤地方......

20100203_ca0ebc428d626c0c37c4dx6iQZd8KxFx.jpg - 似係工人球場
咱是陳小肥 發表於 2013-4-18 03:51

所有相片都是工人球場內的景物.....

只有這幅是工人球場外圍的小食店...

評分人數

• waterpool

小肥叔好眼力丫,

此乃乒乓球室樓上的燒烤地方......
想搵好野食 發表於 2013-4-18 19:39

檯舉, 檯舉 ... ...

工人d飯好食夾抵!依家d師傅唔知去左邊呢?
paulo 發表於 2013-4-18 19:17

焗骨飯加牛尾湯係我最愛.

回復 10# 想搵好野食

街邊風味亦都蕩然無存

牛尾湯面是必然的

新工人球場飯堂重開的時候小弟滿心歡喜去食焗骨飯, 奈何水準......

和味咖喱牛腩飯......值得回味

回復 8# paulo

one of them is AU KAM SUN HE WAS A CHIEF THERE

咱是陳小肥 發表於 2013-4-18 03:50

樓下工人武術會,即食堂則,  就在那裡

焗骨飯超正

球場外圍D牛雜面都好正!