返回列表 發帖
回復 19# ruabrandao

花姐等緊你呀,仲唔番過去幫手頂帖,嘻嘻
紅塵白浪兩茫茫,不求聞達是妙方;

到處隨緣延歲月,終身歡樂度時光。

回復  ruabrandao

花姐等緊你呀,仲唔番過去幫手頂帖,嘻嘻
魚腩 發表於 2013-7-28 20:42

邊位花姐 ?

邊位花姐 ?
waterpool 發表於 2013-7-29 19:06

我都想知!可能係……如花

回復 22# waterpool

隔離論壇嘅名人..嘻嘻

回復  waterpool

隔離論壇嘅名人..嘻嘻
魚腩 發表於 2013-7-30 19:46

咁多壇 ??   邊度 ?  

無去過...  

回復 27# waterpool
得閒去吹吓水,,嘻嘻

回復  waterpool
得閒去吹吓水,,嘻嘻
魚腩 發表於 2013-7-31 20:02

得閒都係呢度啦  

得閒都係呢度啦
waterpool 發表於 2013-8-1 18:53

咪係,小花俠呢度係談舊勝地,個個都係有料之吹水友呀,全澳論壇排第一ga lar!!!(呢個廣告會唔會自動屏蔽架)

講得啱, 小花認第二都未必有人敢認第一

石閘門之名,小時候己聽到長輩講,可能哥度古時有個關口,故有關前,關後街之名,此關用石砌成閘,故名石 ...
simo 發表於 2013-7-23 21:33

因恐先生忙, 不如看看此段, 亦可解當中之謎

http://www.macauzine.net/?action-viewnews-itemid-501

咪係,小花俠呢度係談舊勝地,個個都係有料之吹水友呀,全澳論壇排第一ga lar!!!(呢個廣告會唔會自 ...
simo 發表於 2013-8-3 20:59

唔單止唔會屏蔽, 仲應該出番廣告費俾你.  

石閘門之名,小時候己聽到長輩講,可能哥度古時有個關口,故有關前,關後街之名,此關用石砌成閘,故名石 ...
simo 發表於 2013-7-23 21:33

這LINK亦不錯
http://www.library.gov.mo/macreturn/DATA/I35-77/I353081.HTM