返回列表 發帖

禽獸奇觀

禽獸奇觀 ... ... ...
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

評分人數

• jose1057

可憐的小動物呢?沒有自由

二龍喉公園的馬騮仔

二龍喉公園的馬騮仔
IF212 發表於 2013-7-25 00:30

叫小肥呀, 2 哥

評分人數

• jose1057

動物園係人類最不人道既設施之一

waterpool 發表於 2013-7-25 18:14

咁辦公室呢

咁辦公室呢
咱是陳小肥 發表於 2013-7-25 18:27

係之二 ...

辦公室更不人道

禽獸 ... ... ...

辦公室更不人道
jose1057 發表於 2013-7-25 19:17

都起碼有一粒鐘放飯時間吖   

有無認到熟禽獸 ... ... ... sorry, 係熟朋友 (相熟個熟, 唔係煮熟個熟)..

有無認到熟禽獸 ... ... ... sorry, 係熟朋友 (相熟個熟, 唔係煮熟個熟)..
咱是陳小肥 發表於 2013-7-29 20:10

你呢個相熟朋友我都認識, 早日係台山嗰間好X里食飯時見到佢.

你呢個相熟朋友我都認識, 早日係台山嗰間好X里食飯時見到佢.
黃臘鯧 發表於 2013-7-30 09:12

大家有無深入而又實在地探討潮州鹵水 ge 製作方式

大家有無深入而又實在地探討潮州鹵水 ge 製作方式
咱是陳小肥 發表於 2013-7-30 13:09

無 .....  

禽獸又奇觀 ... ... ...

奇觀 ... ... ...

continue ... ... ...

waterpool 發表於 2013-7-25 18:14
實驗室的白老鼠才最慘.

last one ... ... ...