返回列表 發帖

斜風橫雨

斜風橫雨 ... ... ...

IMG_20130722_165734 Pano_0069.jpg (22.88 KB)

IMG_20130722_165734 Pano_0069.jpg

評分人數

• waterpool

• jose1057

• 藍月亮

記起M年前係港澳碼頭天橋橫風橫雨行雷閃電....

斜風橫雨 ... ... ...
咱是陳小肥 發表於 2013-7-29 03:42

邊度 ?  

記起M年前係港澳碼頭天橋橫風橫雨行雷閃電....
藍月亮 發表於 2013-7-29 12:29

跟住點 ???

邊度 ?
waterpool 發表於 2013-7-29 16:13

北角碼頭 ... ... ...

跟住點 ???
waterpool 發表於 2013-7-29 16:14

以前聽人講生肖屬龍的人出外旅遊都會落雨由其係水龍, 咁啱果次去韓國有個朋友佢係屬龍的仲係水龍,
果次去到韓國去咁多日就落咁足咁多日雨, 連返到香港都仲係大雷大雨加閃電, 勁呀..話過以後都唔跟佢去旅行
果日米拖住D行李行經天橋去港澳碼頭撘船返澳門囉~ 見到在海面的閃電好利害, 可能係第一次見所以印象好深刻  

以前聽人講生肖屬龍的人出外旅遊都會落雨由其係水龍, 咁啱果次去韓國有個朋友佢係屬龍的仲係水龍 ...
藍月亮 發表於 2013-7-30 16:44

係咩 ???  何謂水龍 ??  有咩定義 ??

係咩 ???  何謂水龍 ??  有咩定義 ??
waterpool 發表於 2013-7-30 17:00

我都知ga...我諗係同生辰八字有關掛

呢 D 野, 得啖笑