返回列表 發帖
真係一巴打落去架,唉!個條友應該俾班friends淤死啦!! 2013-10-08 12.58.07-1.jpg

内地遊客睇完就返國內大肆宣傳(想像):原來香港女權高漲,男人做奴隸架!!

小肥想起幾十年前一個關於 banana ge 故事
咱是陳小肥 發表於 2013-10-11 12:41

唔識,講個故仔聽吓啦……

部份情節經小肥修改: 哪,話說,好耐好耐之前;有個航海家,冒險者係唔知邊度帶左 d 蕉黎中土。 其實個航 ...
咱是陳小肥 發表於 2013-10-12 01:21
   原來banana出自廣東話~~”笨吖嗱“,,
好有趣呀!仲有冇多個呀?

SIMO 出聲,即管執多劑。哪哪哪,又係關個海商事勒。Banana 事件之後一段時間,海商突然老馬有火,用無後 ...
咱是陳小肥 發表於 2013-10-13 02:22

哈哈!幾過瘾呢!原來番鬼佬英文始祖係學我地廣東話嘅……

收貨無 ... ... ... 重有個淫賤 d ge
咱是陳小肥 發表於 2013-10-15 01:02

當然收啦!仲越淫賤越盞鬼呀!不過就對本版區有些離题了……

多謝小肥叔講D咁有趣故仔畀大家……講番呢個主題先,個男仔偷食俾女朋友打十四巴掌並要跪地,其實都未算好慘架,我聽到另一個男人因為趁打風唔返屋企,偷偷去揾另一個姓何女友,第二天返屋企就俾老婆罰跪,並四扭耳仔、罰抄字、兜巴星到眼腫、扑頭仲扑到流血,仲未止,又要遊刑示眾添,你話係唔係惨過佢呀?……最後佢只好於youtube自彈自唱訴吓苦水啦,真冇陰公咯……

多謝小肥叔講D咁有趣故仔畀大家……講番呢個主題先,個男仔偷食俾女朋友打十四巴掌並要跪地,其實都未算好慘 ...
simo 發表於 2013-10-29 22:13

聽完呢首歌,想來港揾老婆嘅陸男就要諗吓先,咪日後做咗老婆奴呀