返回列表 發帖

點解唔開一個關於旅行嘅版呢?!

如題, 如果小花俠有一個分享旅行, 出走世界嘅版面就好嚕......
簡簡單單, 開開心心!

其實係攝影區貼旅行相順手介紹埋都得   

如題, 如果小花俠有一個分享旅行, 出走世界嘅版面就好嚕......
ms_halo_mandy 發表於 2013-10-11 17:06

請問要開在那裡.請說明.等我去跟進.謝謝您.

已經有個(世界風物誌旅遊手記)係(日常生活休閒)區...

其實係攝影區貼旅行相順手介紹埋都得
waterpool 發表於 2013-10-11 18:24

攝影區理所當然係注重相片, 旅行區可以寫下旅行心得, 或者遊記, 大家可以參考...perfect...
簡簡單單, 開開心心!

請問要開在那裡.請說明.等我去跟進.謝謝您.
東方不敗 發表於 2013-10-11 18:26

er...請問你有咩建議呢? 我就希望可以喺小花俠睇到旅行遊記...咁樣又可以為自己出遊做參考, 又可以分享人哋出遊的樂趣. 正!
簡簡單單, 開開心心!

已經有個(世界風物誌旅遊手記)係(日常生活休閒)區...
藍月亮 發表於 2013-10-12 12:23

係?? 等我去睇睇先.
簡簡單單, 開開心心!

攝影區理所當然係注重相片, 旅行區可以寫下旅行心得, 或者遊記, 大家可以參考...perfect...{:1_1 ...
ms_halo_mandy 發表於 2013-10-15 09:57

古有"老殘遊記", 今有 mandy 遊記   

係?? 等我去睇睇先.
ms_halo_mandy 發表於 2013-10-15 09:59

睇到冇?

古有"老殘遊記", 今有 mandy 遊記
waterpool 發表於 2013-10-15 16:11

好誇張!
簡簡單單, 開開心心!

睇到冇?
藍月亮 發表於 2013-10-15 16:49

見到..不過都係相片居多..好似無咩介紹...如果好似攻略咁就好了.
簡簡單單, 開開心心!

因為冇人去呢個區出旅行貼, 可能係放得太低, 出左貼都未必有人發現, 或者有需要可以放到較高的區分...
呢度最多旅行係富羊, 佢都都唔係呢個區出貼....

好誇張!
ms_halo_mandy 發表於 2013-10-16 09:27

都唔算喇..  

日常生活休閒區已移到較上的區, 較容易看得到了, 看這樣會否較好

支持

分享自己既行程, 旅遊心得, 見聞, 行程等等

因為冇人去呢個區出旅行貼, 可能係放得太低, 出左貼都未必有人發現, 或者有需要可以放到較高的區分...
呢度 ...
藍月亮 發表於 2013-10-16 12:25
我文筆差,求其出相就算嘛

小肥遊記得唔得 ... 不過, 可能, 講 ge 野有 d 過時

綿羊 發表於 2013-10-23 18:01

旅遊相要什麼文筆?講地點就得

綿羊 發表於 2013-10-23 18:01

文筆可以練習架, 工多自然藝熟 ~  

旅遊相要什麼文筆?講地點就得
藍月亮 發表於 2013-10-24 10:05
咁我又冇旅行去,得閒揾番D舊相放上去先...