返回列表 發帖

甲子大賽車又到啦

一年一度的大賽車又嚟到, 唔經唔覺已六十年啦, 你又睇過幾多年? 留下幾多回憶?

評分人數

• 低級巡邏員

• 東方不敗

• IF212

• waterpool

留下大塞車的回憶

澳門品牌, 要大洒金錢搞落去.

澳門格蘭披治大賽車可能是第一個引起國際關注的澳門品牌, 所以唔攪唔得

小肥就最記得羅路同 66 號; 最後一次落場 ... ... ...睇, 應該係 66 號炒車個次.

小肥就最記得羅路同 66 號; 最後一次落場 ... ... ...睇, 應該係 66 號炒車個次.

66號好似系潘炳烈,佢組左隊66車隊,另外一位成員系111號車,沙班。佢地年年都系呢啲number。
羅路好似系32號。

加多三張八十年代賽車照片與大家分享.

評分人數

• IF212

• waterpool

加多三張八十年代賽車照片與大家分享.
黃臘鯧 發表於 2013-11-11 14:17

設施幾簡陋, tvb 攝影機就係竹棚上.

設施幾簡陋, tvb 攝影機就係竹棚上.
waterpool 發表於 2013-11-11 19:06

睇落好牙煙, 分分鐘冧下來, 這個應該是葡京灣, 當年四週汪洋一片, 乜都未有

簡陋,  呢度又萛唔萛?

評分人數

• IF212

點解無臘腸仔 ge ... ... ... :(

小肥兄叫到, 立即送上
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

評分人數

• 黃臘鯧

• waterpool

多謝, 2 哥 ... ... ...

小肥兄叫到, 立即送上
IF212 發表於 2013-11-13 01:10

2 哥, 睇見 d 人著住西裝去睇; 就想起小肥當年著住對白鬼鞋, 原子褲去睇 ... 一樣咁 on 居

小肥兄叫到, 立即送上
IF212 發表於 2013-11-13 01:10

是否遊艇會灣 ??

是否遊艇會灣 ??
waterpool 發表於 2013-11-13 18:20

上照攝於1963年澳門大賽車, 因年代久遠, 實際位置不確定 估計是現在東方灣附近

整多一孖鴨潤腸給各位
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

評分人數

哩煲臘, 潤腸都夠飽羅

哩煲臘, 潤腸都夠飽羅
咱是陳小肥 發表於 2013-11-14 02:16

2哥啲切肉臘, 鴨潤腸樣樣都咁正, 小肥兄鍾意邊樣多啲?

2哥啲切肉臘, 鴨潤腸樣樣都咁正, 小肥兄鍾意邊樣多啲?
黃臘鯧 發表於 2013-11-14 12:37

小肥減左兩個禮拜肥, 就係想兩樣都食 ... 唔揀要曬得唔得呀

小肥減左兩個禮拜肥, 就係想兩樣都食 ... 唔揀要曬得唔得呀
咱是陳小肥 發表於 2013-11-14 13:30

切肉腸同鴨潤腸比較, 我就鍾意鴨潤腸多啲. 但而今講乜都無用, 成年食唔到一孖.