返回列表 發帖

有關論壇轉換空間公司事宜

為著本論壇能運作順暢, 經管大多翻努力日前已轉換新空間公司,
但暫時只能保留至12月19日的帖子, 其他的在跟進中,
有任何引起不便之處, 請各會員見諒!

哦........  

希望快d攪掂, 因為波膽王遊戲正進入12月決戰階段, 個個會員都玩到"興合合", 出咗通告暫時計算至12月27日

咁大件事, 希望會保持之前嘅錢同積分.
少咗5千幾金錢, 積分又少好多, 原本剛好升高級會員, 而家又變回中級.
昨晚仲嬴咗7場波, 其中一場波係高額投注.(嬴8000輸800=7200)

少咗5千幾金錢, 積分又少好多, 原本剛好升高 ...
chan200308 發表於 2013-12-28 00:59

深表同情 ....  

少咗5千幾金錢, 積分又少好多, 原本剛好升高 ...
chan200308 發表於 2013-12-28 00:59

已補回你高級會員權限及金錢~

今日小花俠終於有一個官方的LOGO了, 不過暫時只在黑色版面上出現, 同時期望頭像問題可以盡快解決啦
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

多謝山道大哥處理及各位版主跟進

今日小花俠終於有一個官方的LOGO了, 不過暫時只在黑色版面上出現, 同時期望頭像問題可以盡快解決啦
IF212 發表於 2014-1-5 17:08

不要急, 有些設定要用多些時間去慢慢摸索的, 我昨晚搞了成晚都搞唔掂, 有山管在大家可以放心...我們俾些耐性給一些鼓勵山管啦..

已補回你高級會員權限及金錢~
山道♂飄移 發表於 2013-12-31 19:10

唔該哂

不要急, 有些設定要用多些時間去慢慢摸索的, 我昨晚搞了成晚都搞唔掂, 有山管在大家可以放心...我們俾些 ...
藍月亮 發表於 2014-1-5 19:01

辛苦哂