返回列表 發帖

一週年了

SIMO 兄提醒 ... 一週年了 ... 懷下舊吧
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

老餅又老一年

回復 1# 咱是陳小肥

八角亭明天逝去己一週年,話時話,老餅友洗唔洗開番個追悼會呢?

而家開緊啦, 老友

小肥……拿,囉支燭光默哀一分鐘啦……睇怕都只有我同你两條餅友咋……

小肥……拿,囉支燭光墨哀一分鐘啦……睇怕都只有我同你两條餅友咋……
simo 發表於 2013-12-31 06:53

一分鐘已過, 繼續 happy ... ... ... 啦啦啦

一分鐘已過, 繼續 happy ... ... ... 啦啦啦
咱是陳小肥 發表於 2013-12-31 10:04

乜你冇晒八仔感情㗎,一週年紀念完又去happy…

去年今日此壇中   八角老餅相映紅   八角不知何處去   餅友依舊笑春風

評分人數

• waterpool

祝各位老餅新年快樂,身體健康

乜你冇晒八仔感情㗎,一週年紀念完又去happy…
simo 發表於 2013-12-31 21:26

金風玉露一相逢 ... ... ...

jose1057 發表於 2013-12-31 23:41

好明顯 ... 重有 jo 爺; 唔止得兩支公.  還有幾分鐘, 重有無其他人到呢.

新年快樂,依家己進入2014了!!祝各位身體健康!

金風玉露一相逢 ... ... ...
咱是陳小肥 發表於 2013-12-31 23:53

乜啊,……肉露一相逄??

去年今日此壇中   八角老餅相映紅   八角不知何處去   餅友依舊笑春風
simo 發表於 2013-12-31 22:36

崔護嘅人面桃花,又可以改為“八角小花“…… 去年今日論壇中   八角小花相映紅     八角不知何處去      小花依舊笑春風

回復  咱是陳小肥

八角亭明天逝去己一週年,話時話,老餅友洗唔洗開番個追悼會呢?
simo 發表於 2013-12-30 23:18

眼淚已往心裡流 ~

小肥……拿,囉支燭光默哀一分鐘啦……睇怕都只有我同你两條餅友咋……
simo 發表於 2013-12-31 06:53

我遲來的餅友...  

simo 發表於 2013-12-31 22:36

好詩 ~~~

jose1057 發表於 2013-12-31 23:41

合皮扭耳 ~~  

好明顯 ... 重有 jo 爺; 唔止得兩支公.  還有幾分鐘, 重有無其他人到呢.
咱是陳小肥 發表於 2013-12-31 23:55

我現在到 ~~  

新年快樂,依家己進入2014了!!祝各位身體健康!
simo 發表於 2014-1-1 00:24

最緊要健康