返回列表 發帖

土耳其八月之旅手機隨意拍 ( 三星note1 )

去年八月份曾到土耳其遊覽,用手機拍,此國風味獨特…… Tt5.jpg Tt8.jpg Tt7.jpg Tt4.jpg Tt3.jpg Tt1.jpg Tt15.jpg Tt6.jpg TT2.jpg

評分人數

• jose1057

• 綿羊

• 黃臘鯧

• waterpool

• 藍月亮

照片簽名simon係本人英文名 Tt11.jpg Tt9.jpg Tt10.jpg Tt12.jpg Tt14.jpg

評分人數

• 藍月亮

Ttxx.jpg Ttx.jpg Tt11-1.jpg Ttxxx.jpg

評分人數

• 藍月亮

aviary_1389399413241.jpg aviary_1389399557542.jpg

有朋友上月(十二月冬季)去,奇石林遍地積雪,氣溫零度 T.snow1.jpg T.snow2.jpg

評分人數

• 綿羊

• 王腳立

風景好靚, 自駕遊

風景好靚, 自駕遊
藍月亮 發表於 2014-1-11 10:38

跟團去,自費乘四驅車上山,非自駕,以前此地有升氣球高空遊覧,自埃及氣球爆炸事件後取消,以車代替

跟團去,自費乘四驅車上山,非自駕,以前此地有升氣球高空遊覧,自埃及氣球爆炸事件後取消,以 ...
simo 發表於 2014-1-11 11:15

原來係咁....

樓主解吓画:第一圖奇石岩内有洞穴,古羅馬帝國時代受追殺之教士避難隱居之所……

解画:圖中之木馬,此景攝於特洛伊古城遺址,城址內可見古羅馬時期建築殘墟,古代有段“木馬屠城記“傳說,六十年代荷李活將它拍成電影,使該處成重要旅遊景點,政府在此處入口放置一大木馬複制品,遊客可爬上去入内參觀……

1次加哂

令人羨慕 + 恨死隔離

大開眼界 ~~  

多謝各大哥把本帖精華,既然蒸咗瓜就梗係要加鹽加醋整餐杰野啦,遲些有更多土耳其之旅隨意影圖片……

多謝各大哥把本帖精華,既然蒸咗瓜就梗係要加鹽加醋整餐杰野啦,遲些有更多土耳其之旅隨意影圖片……
simo 發表於 2014-1-11 20:28

講下有咩食好無, 唔該

令人羨慕 + 恨死隔離
咱是陳小肥 發表於 2014-1-11 12:15

我都係咁話.

好正既旅程,我都去過啦.............路過土耳其機場等轉機

三星影相真係唔錯,好過帶相機

好正既旅程,我都去過啦.............路過土耳其機場等轉機
綿羊 發表於 2014-1-12 12:05

令人羨慕 + 恨死隔離 again ... ... ...

三星影相真係唔錯,好過帶相機
綿羊 發表於 2014-1-12 12:08

係呀,大部份只有手機拍,因要快,同直接用機上apps修正及上字同send相,因旅遊車上全程wifi上網,睇黎小型相機未來漸淘汰呀,因手機鏡頭已開始跑上相機了……