返回列表 發帖

馬年送勳章

新年送大禮又來啦....我地送給你,你又可以送給你的好友   

1. 由即日開始至2月15日止, 只要你講出恭賀說話, 或帖出恭賀圖片或短片就會得到大利是一封

2. 由即日開始至2月15日止, 你可以買一個財神勳章送給你的好友, 但每位會員不可多於一個財神勳章, 朋友已經有你就唔可以再送, 但係你冇財神勳章就可以要求好友送給你, 當然都可以自己俾自己的 ( 財神勳章1000金錢 )

3. 由即日開始至2月15日止, 你可以購買炮竹除舊歲送給你的好友, 但每位會員不可多於一個炮竹除舊歲, 朋友已經有你就唔可以再送, 如果你都想有炮竹除舊歲就可以要求好友送給你, 當然都可以自己俾自己的 (炮竹除舊歲 800金錢 )

新年送大禮又來啦....我地送給你,你又可以送給你的好友   

1. 由即日開始至2月15日止, 只要你 ...
藍月亮 發表於 2014-1-24 21:35

已送出大利是一封

我買3個財神勳章送給藍藍, 水水, 輝仔.

chan200308 發表於 2014-1-24 21:46

由於藍藍跟水水已有財神勳章, 所以你只可以送給輝輝
我代藍藍多謝你 你還可以購買炮竹除舊歲送給朋友的..

利是已派

祝小花官理员,版主和会员新年快乐恭喜发财

利是已派

我买個財神勳章送給陈生

已送出

由於藍藍跟水水已有財神勳章, 所以你只可以送給輝輝
我代藍藍多謝你 你還可以購買炮竹 ...
藍月亮 發表於 2014-1-25 11:20

我買8個財炮竹除舊歲章送給藍藍, 綿羊, 東方不敗, 王腳立, 奸2哥, IF212, 水水, 輝仔.

8個都送出了

我买個財神勳章送給陈生
luke168 發表於 2014-1-25 13:17
多謝輝仔

chan200308 發表於 2014-1-24 21:46

多謝你  ~~  

多謝你  ~~
waterpool 發表於 2014-1-25 15:58
水水 唔使客氣

馬年到...  祝大家財源廣進, 身體健康, 心想事成.   

利是已派

我買二個財神章給王腳立超版和 陳生   

你只能送一個財神章給王腳立, 因為陳生已經有...

我買一個除舊歲俾自己.   

陳生已經送左俾你

我買二個財神章給王腳立超版和 陳生
waterpool 發表於 2014-1-25 16:02
多謝, 但係輝仔已經買咗個財神章俾我.

我買一個除舊歲俾自己.
waterpool 發表於 2014-1-25 16:08

我未有

咁我買多個"除舊歲"俾陳生   

已送出

咁我買多個"除舊歲"俾陳生
waterpool 發表於 2014-1-25 17:47

多謝

多謝
chan200308 發表於 2014-1-25 18:12

水水最多錢錢

水水最多錢錢
藍月亮 發表於 2014-1-25 18:50
D章咁貴