返回列表 發帖
藍藍麻煩你同我送~有登入此帖既每位會員每人一個是旦勳章,唔知夠唔夠錢呢?

多謝水兄, 祝你財運亨通, 萬事如意
IF212 發表於 2014-1-28 23:39

多謝多謝 !

藍藍麻煩你同我送~有登入此帖既每位會員每人一個是旦勳章,唔知夠唔夠錢呢?
綿羊 發表於 2014-1-29 17:10

多谢羊羊

咩係是旦勳章 ??  

咩係是旦勳章 ??
waterpool 發表於 2014-1-29 17:22

X2

1. 由即日開始至2月15日止, 只要你講出恭賀說話, 或帖出恭賀圖片或短片就會得到大利是一封

恭喜大家馬上行運!馬上成功,馬上吉祥!馬上健康!馬上蜜運!馬上變瘦!

咩係是旦勳章 ??  x2

小花俠各位 新年快樂! 心想事成 萬事勝意 恭喜發財 !

我買財神勳章及炮竹除舊歲各一個送給以下長期支持波盤區的網友
shrimpso
didi
ckw4737

更要向波盤 ...
IF212 發表於 2014-1-29 01:19

收到了,多謝! 祝小花俠全體人員馬到功成

祝小花俠各員會版主
新年快樂!
身體健康!
心想事成!
花開富貴!

恭喜發財, 新年快樂, 心想事成, 萬事勝意, 工作順利, 橫財就手

已送出大利是

我買2 個財神章送給"JOSE1057" & "低級巡邏員"  兩位.

OK

買多個"除舊歲"送給低級巡邏員兄~~

OK

我買財神勳章及炮竹除舊歲各一個送給以下網友, 謝謝!
simo
咱是陳小肥

送出了

simo
咱是陳小肥
IF212 發表於 2014-2-5 22:09

祝 2哥 身體健康, 工作順利, 萬事順心又順手

祝 2哥 身體健康, 工作順利, 萬事順心又順手
咱是陳小肥 發表於 2014-2-6 02:54

順手祝小肥叔身體健康, 事事如意.

順手祝小肥叔身體健康, 事事如意.
waterpool 發表於 2014-2-6 10:38

水爺就: 如魚得水, 豬籠入水, 水漲船高, 水頭充足

simo
咱是陳小肥

送出了
IF212 發表於 2014-2-5 22:09

承惠, 承惠; 感激, 感激

水爺就: 如魚得水, 豬籠入水, 水漲船高, 水頭充足
咱是陳小肥 發表於 2014-2-6 16:39

如魚得水正離水, 豬籠入水未落水, 水漲船高潮退中, 水頭充足閂水喉