返回列表 發帖

七十年代厠所良伴,唔係厠紙,你估係咩?

你又幫襯過末呀?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

評分人數

• IF212

内頁圖片在七十年代引死好多人啦……覆多D遲吓再整多仲精彩嘅

上圖最下幅圖個浴池男人被個女仔按住嘅係揚群

嘩, 衰佬, 你收埋咁多; 作反呀

嘩, 衰佬, 你收埋咁多; 作反呀
咱是陳小肥 發表於 2014-4-19 23:35

唔係呀…….呢D係有益書刊呀,帶俾人"新知"識架,學者都叫人要多吸收"新知"識啦,所以"新知"係增加我哋知識架

唔係呀…….呢D係有益書刊呀,帶俾人"新知"識架,學者都叫人要多吸收"新知"識啦,所以"新知"係增加我 ...
simo 發表於 2014-4-20 06:28

咁呀, 不如你留抵 d 文章; 送曬 d 彩圖過小肥呀, 由其是係底面兩部份 d 圖

咁呀, 不如你留抵 d 文章; 送曬 d 彩圖過小肥呀, 由其是係底面兩部份 d 圖
咱是陳小肥 發表於 2014-4-20 08:27

小肥果然係博學 ,不斷鑽研"新知識" ,如此好學十分敬佩 ,唯呢本"新知識"寶庫存於内頁,底面的話就只有一點"哲理",論述……什麼……如果你食咗"紫金丹"就帶來幸福人生咁話…… 哈哈!

小肥果然係博學 ,不斷鑽研"新知識" ,如此好學十分敬佩 ,唯呢本"新 ...
simo 發表於 2014-4-20 10:35

"紫金丹" ... 夠未

你又幫襯過末呀?
simo 發表於 2014-4-19 21:00

呢本嘢, 幫襯過. 不過, 攞著咁大疊入廁所, 成個鐘頭都唔使出番來.

呢本嘢, 幫襯過. 不過, 攞著咁大疊入廁所, 成個鐘頭都唔使出番來.
黃臘鯧 發表於 2014-4-20 12:02

咁咪腳都痺...  

嗱,健康新知識呀,教你如何有幸福人生……幫襯過未呀?

健康知識(我話嘅)……沖涼浴池要有两個裸女同你按摩(看圖),咁就血氣運行得好好,真係舒"根"活樂呀,病痛都少D啦……

"知識"十分豐富嘅内頁,新知果然係好画刊

正呀, 好多少年回憶, 記得好似是逢週五出版

正呀, 好多少年回憶, 記得好似是逢週五出版
IF212 發表於 2014-4-20 22:02

真係唔記得係咪週五出,睇嚟你都係追求"新知識"份子…

我睇龍虎豹嘅...嘻嘻
紅塵白浪兩茫茫,不求聞達是妙方;

到處隨緣延歲月,終身歡樂度時光。

真係唔記得係咪週五出,睇嚟你都係追求"新知識"份子…
simo 發表於 2014-4-20 22:29

其實七十年代還有藍皮書及新文摘這兩本由新系機構出版的軟性成人雜誌, 內容以文字為主, 都是獵奇揭秘及性知識等, 封面內頁及中間的彩頁都是當年的肉彈明星的半裸照, 以當年的尺度, 都算大膽的雜誌

評分人數

• simo