返回列表 發帖

再捉何B仔出嚟玩∼何太叫大家睇衰佬點衰法(70年代新知)

先講吓老婆歐嘉慧
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

評分人數

• 綿羊

評分人數

• IF212

評分人數

• waterpool

.衰佬之一未完,未來有之二,七十年代新知內容精彩,萬勿錯過(手痕友simo多手制作)

simo 兄真係好多精品

先講吓老婆歐嘉慧
simo 發表於 2014-5-26 23:13

據小肥理解, 歐嘉慧各確係 lek 人; 婚後, 佢開左檔雅士乾洗 (應該係多個一間, 似連鎖式), 初頭做得幾好, 後來無做, 頂左出去.

X先生. 名不虛傳.

據小肥理解, 歐嘉慧各確係 lek 人; 婚後, 佢開左檔雅士乾洗 (應該係多個一間, 似連鎖式), 初頭做得幾 ...
咱是陳小肥 發表於 2014-5-27 00:09
小肥叔都知何B仔老婆幾多嘢喎,叻 !

小肥叔都知何B仔老婆幾多嘢喎,叻 !
simo 發表於 2014-7-20 19:29

純粹八卦 ... ... ...

純粹八卦 ... ... ...
咱是陳小肥 發表於 2014-7-20 23:10

守信就真係唔多守信,咁靚老婆都要揾第二個,遲吓我又手多多整多幾幅俾你睇吓啦

守信就真係唔多守信,咁靚老婆都要揾第二個,遲吓我又手多多整多幾幅俾你睇吓啦
simo 發表於 2014-7-20 23:23

期待 ... ... ...

simo 發表於 2014-7-20 23:23

鹹濕乃男人天性  

鹹濕乃男人天性
waterpool 發表於 2014-7-21 18:05
越風流越鹹就越多女人鐘意,唔信你問吓女人問佢哋想唔想搵個完全唔鹹嘅男人做老公呢?

越風流越鹹就越多女人鐘意,唔信你問吓女人問佢哋想唔想搵個完全唔鹹嘅男人做老公呢?
simo 發表於 2014-7-21 22:51

女人點會搵個基佬做老公.

笑話:  点解冇男友?    男人太鹹濕,色迷迷!     介紹個男仔你識,鹹都唔鹹濕,正正經經,只埋頭睇書,全無色念!      吓,你要喇!

咁都比你地起到咁多料

咁都比你地起到咁多料
綿羊 發表於 2014-7-30 10:23
    羊羊都睇有味八掛嘢?

小弟近來已發唔到照片,因手機升級之後不支援本壇上圖用之adobe flash players 又無其它辨法,只好暫時停發圖