返回列表 發帖

有無揸過

呢款車, 各位有無揸過或坐過? GN125 我就有揸過坐過.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

評分人數

• 綿羊

• waterpool

是否 70 年代 ???

曾經買過部2手RG125,戈鎮時識女仔好威水

騎過上去, 無撻火計唔計

梗計喇,肥叔!

梗計喇,肥叔!
亞堅奴 發表於 2014-7-8 21:12

哈囉, 堅叔叔 ... 你好.

梗計喇,肥叔!
亞堅奴 發表於 2014-7-8 21:12

好耐冇見亞堅奴,你好呀

大家好!!!!!!

這架車是一部好的電單車維修容易,現在的科技電單車維修比較難
jick lam

呢款車, 各位有無揸過或坐過? GN125 我就有揸過坐過.
黃臘鯧 發表於 2014-7-7 17:29

1977年我用來學車及考牌時正是揸此欵車的.....

個個都識揸電單車 ... ... ... 係小肥唔識 ... 自卑 ...

1977年我用來學車及考牌時正是揸此欵車的.....
想搵好野食 發表於 2014-7-10 10:24

該款車真係五十年不變, 而家通街仲有得見到.

個個都識揸電單車 ... ... ... 係小肥唔識 ... 自卑 ...
咱是陳小肥 發表於 2014-7-10 11:19

而家學揸都未遲喎.

咱是陳小肥 發表於 2014-7-10 11:19

小肥揸_,一於好少理!!!!

小肥揸_,一於好少理!!!!
想搵好野食 發表於 2014-7-10 12:43

咁抬舉呀, 大哥 ... 六七十年代, 小肥都係坐架大蝦鬚 (大發仔) ja

而家學揸都未遲喎.
黃臘鯧 發表於 2014-7-10 11:54

幾廿歲人, 抬架車都未必夠力啦 ... ... ...

咁抬舉呀, 大哥 ... 六七十年代, 小肥都係坐架大蝦鬚 (大發仔) ja
咱是陳小肥 發表於 2014-7-10 12:48

小肥叔太低調了,

以小肥叔的身分,應揸....

小肥叔太低調了,

以小肥叔的身分,應揸....
想搵好野食 發表於 2014-7-10 16:10

哩隻咁辣 ... 心臟頂唔緊喎 ... ... ...
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回復 18# 咱是陳小肥
大蝦細(DAIHATSU)這欵也不錯....

回復  咱是陳小肥
大蝦細(DAIHATSU)這欵也不錯....
想搵好野食 發表於 2014-7-10 18:26

有想過, 不過, 無得開篷, 二手都要過五餅 ... ... ... 小肥當堂拗底 ...

ps 過五餅 ... 好多選擇, 例如 SLK 或者 甲蟲 或者 迷你