返回列表 發帖
睇你認到幾多個 ... ... ...

後藤まみ 橘れもん 浜崎り ...
咱是陳小肥 發表於 2014-9-5 01:20
90%

咁把炮 ... ... ...
咱是陳小肥 發表於 2014-9-5 08:53
由80年代睇(LCD)日本寫真, 一路逐步發展到現在藍光碟AV.
由業餘睇肉家到資深睇肉家, 花咗唔少心血..............

比較正嘅寫真女都冇露點

印象深刻嘅有 : 松版季實子 遠野奈津子  大蒲安娜  小森美王  吉澤明步  松島楓  夏目娜娜  愛田友  井上薰  上原綾   

荻原舞  涼果  果梨  久紗野水盟  灘坂舞  小倉奈奈

VHS 呢 … … …
咱是陳小肥 發表於 2014-9-5 13:30
由80年代睇(LCD)日本寫真, 一路逐步發展到現在藍光碟AV.
8米厘放映機  ~ LCD  ~ VHS(細) ~ VHS(大) ~ VCD ~ DVD   

01. 8米厘放映機  ~ 睇西片
02. LCD  ~ 睇日本寫真  (三點不露)
03. VHS(細) ~ 華盛頓戲院側  (西片 - 租片$50, 按金$200)
04. VHS(大) ~ 港九新界  (日本片 西片 - 租片$100, 按金$300)
05. VCD ~ 初期老廟, 後期港九新界  (日本片 西片 - $100 3碟)
06. DVD ~ BT 已經殺謝港九新界老番碟舖.

評分人數

• waterpool

佩服  ~~~
waterpool 發表於 2014-9-5 16:57
客氣客氣

05. VCD ~ 初期老廟, 後期港九新界  (日本片 西片 - $100 3碟)

further particulars:

05a ...  ...
咱是陳小肥 發表於 2014-9-5 17:30
懷念80年代日本寫真女優.

拍完防衛 ... ... ... etc.
咱是陳小肥 發表於 2014-9-5 18:15
好多過氣女星都去拍露點寫真

柏原芳惠

評分人數

向前看吧 ~~
waterpool 發表於 2014-9-5 18:24
浜崎真緒

尾上若葉

麻生希

評分人數

• 王腳立

• waterpool

正....
waterpool 發表於 2014-9-5 18:39
你睇咗未, 未睇就快D去下載啦.

正正正,正冇得頂
chantai 發表於 2014-9-5 23:30
女人都睇女人

貨真價實我是大男人,哈哈...
chantai 發表於 2014-9-6 00:23
以為你係師奶, 呢度師奶多.

呢本夠舊未?
IF212 發表於 2014-9-6 04:57
2哥 早

有無韭菜呀, 打格仔 ge
咱是陳小肥 發表於 2014-9-6 11:30
死架仔最鍾意打格仔, 有碼AV