返回列表 發帖

文仙尼承認想簽Yaya

國際米蘭教練文仙尼坦言有興趣和曼城中場耶耶托尼故劍重逢,但現時並未有任何收購的行動。

前曼城領隊文仙尼在去年11月再次執教國際米蘭,但球隊成績仍然只是平平,現時僅排第10,還要為來屆歐霸盃入場券而努力。球季已經進入大直路,而球隊亦開始為來季組軍作打算,有傳文帥希望簽下在「藍月」的舊部、中場耶耶托尼(Yaya Toure)。

不過,文仙尼周五指現時雙方未有任何接觸:「我們沒有就托尼的轉會有任何談判。我一直都說,他是曼城的球員,但要是我們可以簽下他,我將會十分高興。」

除了托尼,文帥還對已為巴勒莫射入12個意甲入球的阿根廷前鋒保羅戴巴拿有興趣。文仙尼說:「戴巴拿是名有質素又年輕的球員,我認為他會成為一名頂級的射手。國米是間大球會,一直找尋好球員,從而令球隊重上高峰。」

意甲做左老人院, 下季簽唔到都仲有機會.

意甲做左老人院, 下季簽唔到都仲有機會.
waterpool 發表於 2015-4-4 15:16

除非係祖雲達斯或者係次一級球員, 唔係都幾難吸引頂級球員去意甲.

總之意甲就係死氣沉沉.

總之意甲就係死氣沉沉.
waterpool 發表於 2015-4-5 16:45
一個意甲 一個法甲, 都唔會睇嘅.

一個意甲 一個法甲, 都唔會睇嘅.
chan200308 發表於 2015-4-5 19:40

西甲除左三強, 其餘都係麻麻地, 好似尋晚場華倫西亞, 都好鬼悶.

西甲除左三強, 其餘都係麻麻地, 好似尋晚場華倫西亞, 都好鬼悶.
waterpool 發表於 2015-4-6 15:05
論聯賽好睇就真係英超 英冠什至英甲, 因為競爭激烈又冇話強隊就贏硬.

論國際賽好睇就1.世界杯...全球都熱烈, 2.歐聯...全世界頂尖球隊比賽, 3.歐洲國家盃...睇完世界杯後就可以重溫某國家隊比賽.

英超勝在隊隊拚勁十足, 強隊 head 住一兩球都唔敢搓波搓完場.

英超勝在隊隊拚勁十足, 強隊 head 住一兩球都唔敢搓波搓完場.
waterpool 發表於 2015-4-7 16:07
意甲經常和波都head 住搓完場.

德甲都有呢種現象

德甲都有呢種現象
waterpool 發表於 2015-4-7 18:04

西甲都有.............. 巴塞

西甲都有.............. 巴塞
chan200308 發表於 2015-4-7 18:07

都係皇馬夠癲

都係皇馬夠癲
waterpool 發表於 2015-4-7 18:20

皇馬都係時候要大勝幾場

聯賽錦標都係凍過水 ...

聯賽錦標都係凍過水 ...