返回列表 發帖

塞多維亞古城水道橋

評分人數

• 綿羊

• jose1057

• waterpool

尋日傍晚  tvb 既"花樣爺爺" 都係介紹呢度   

發思古之幽情

waterpool 發表於 2015-6-1 17:28

我都有睇, 我地係佢介紹間餐廳食西班牙乳豬, 不過好重豬味...皮又唔脆...

發思古之幽情
咱是陳小肥 發表於 2015-6-1 22:08

小肥哥你好..

回復 5# 藍月亮

so far so good 啦, 都係平平靜靜, 簡簡單單 ... ... ... 近排整皮具

我都有睇, 我地係佢介紹間餐廳食西班牙乳豬, 不過好重豬味...皮又唔脆...
藍月亮 發表於 2015-6-2 11:28

好貴喎...  

回復  藍月亮

so far so good 啦, 都係平平靜靜, 簡簡單單 ... ... ... 近排整皮具
咱是陳小肥 發表於 2015-6-2 18:03

皮具翻新?

好貴喎...
waterpool 發表於 2015-6-2 18:16

36歐羅

西班牙乳豬   

豬皮蛋湯

加一件好硬的麵包, (葡國麵包好食好多)

每人一大件

甜品結尾

評分人數

• jose1057

• 綿羊

36歐羅

西班牙乳豬   

豬皮蛋湯

加一件好硬的麵包, (葡國麵包好食好多)

每人一大件
...
藍月亮 發表於 2015-6-2 23:36

好好食咁喎 ... ... ...

皮具翻新?
藍月亮 發表於 2015-6-2 23:25

唔係; 係做新 ge 皮具 ... ... ... DIY; 主要做腰 bag 同角子包, 剛完成個手挽袋 - 紫色哥個.

評分人數

• 藍月亮

• 綿羊

waterpool 發表於 2015-6-1 17:28
見到都巳經想去了

隻乳豬好似唔脆皮咁既

唔係; 係做新 ge 皮具 ... ... ... DIY; 主要做腰 bag 同角子包, 剛完成個手挽袋 - 紫色哥個.
咱是陳小肥 發表於 2015-6-3 02:06

小肥咁有閒情既,係比$上堂學架?

咱是陳小肥 發表於 2015-6-3 02:06

好有心思, 做得唔錯呀...

隻乳豬好似唔脆皮咁既
綿羊 發表於 2015-6-3 14:19

佢係話脆皮的, 但係我食過就唔脆, 仲好重豬味, 有點失望...

見到都巳經想去了
綿羊 發表於 2015-6-3 14:17

你大把 $$, 隨時起行 ~  

佢係話脆皮的, 但係我食過就唔脆, 仲好重豬味, 有點失望...
藍月亮 發表於 2015-6-3 16:07

重豬味 ???  好騷呀 ??

36 歐羅幾人食呀 ?

重豬味 ???  好騷呀 ??
waterpool 發表於 2015-6-3 17:40

係呀好騷我怕這種味∼