返回列表 發帖
記憶中細時去過愛都個遊戲機中心玩, 賭場就未入過.

飲荼一定去過!好似九十年代都仲有,印像中我都好似係度打過機!

愛都側面的遊樂場名為小小樂園, 記憶中有波子機打, 而我在80年代初接觸的第一代彩色電子遊戲街機, 例如食鬼, 青蛙過河, 太空侵略者, 坦克車大戰, 救美女(Kong)等, 都是在小小樂園開始玩的

我鍾意玩打鯊魚

有保齡打咩 ???
waterpool 發表於 2015-8-16 12:41

有架保齡球機 ... d 樽用繩吊住, 保齡球就係個纍球 ... ... ...

我鍾意玩打鯊魚
waterpool 發表於 2015-8-18 18:28

用箭鎗個隻 ... ... ... 條大白鯊 "典下" "典下" ...

同今天賭場真係冇得比啦
simo 發表於 2015-8-16 23:52

起碼燈光火著 ... ... ... 1970 前, 小肥一個星期重要點幾晚火水燈 ...

好似有幾個代幣, 唔知放左係邊, wan 就放上黎.

ps 出住另外兩個舊貨
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

七十年代初愛都酒店的簡介小册子封面

用箭鎗個隻 ... ... ... 條大白鯊 "典下" "典下" ...
咱是陳小肥 發表於 2015-8-18 22:19

係呀...  

七十年代初愛都酒店的簡介小册子內頁

房價幾錢晚 ??

七十年代初愛都酒店的附屬機構愛都旅行社的簡介小册子

愛都酒店的火柴盒

愛都酒店的火柴盒
IF212 發表於 2015-8-25 00:32

Woo...經典的設計。請問仲有無火柴?

Woo...經典的設計。請問仲有無火柴?
rice333 發表於 2015-8-25 13:52

沒有火柴了, 火柴盒能保留至現在, 已近40年

1974年愛都酒店及新花園娛樂場廣告

1974年愛都酒店及新花園娛樂場廣告
IF212 發表於 2015-8-26 22:15

2 哥真係好多新花園材料

2 哥真係好多新花園材料
咱是陳小肥 發表於 2015-8-27 01:16

唔敢當, 其實大部份都是在網上搜集的, 不過整理吓再post上來, 有d係simo兄的珍藏, 小弟借用而已

沒有火柴了, 火柴盒能保留至現在, 已近40年
IF212 發表於 2015-8-25 16:46

而家 d 小朋友可能都未見過火柴.