返回列表 發帖

ctm網絡一日比一日差

又要加費.又要人升級.CTM無很良.叫人升級.個網速慢到死.都唔知係乜九公司.投訴佢又無人回應.淨係識話重新set個條線.等15分鐘.佢老尾.我試過投訴佢.都有能用.佢都無人回應.打1000.又要我聽遺言信箱.聽音樂.好很無良的大奸商淨係識揾我地既錢.完全無跟進

CTM仆你個臭街........一定要call你娘親至得

逆來順受.就係澳門居民最大既優點.唉CTM正PK........一於call爆佢娘親啦

澳門仆街CTM

澳門就是譽眾不同..........ctm仆你個街

33網民齊趴地 CTM:有不滿大可投訴趴地
CTM極乸利寬頻

總財.......我屌柒你呀冇加價.

我都投訴過.都冇連用
http://www.disanna.com/viewthread.php?tid=4742&extra=page%3D1
[愛瞞電訊]CTM無得彈

[愛瞞實錄]澳門網民致電CTM直接向潘福禧反映意見(2:45才到正式對話)

CALL唔到CEO咪CALL佢老母囉.

CALL唔到CEO咪CALL佢老母囉.
銀河食蕉 發表於 2011-10-8 13:09

到時順便幫手問候佢娘親.......身體好嗎.祝佢含家當貴

佢娘親咪好唔得閑.日日比人猛咁call死能左都彈返起身

今天早上.......又係龜速.打1000又聽音樂.又話重新set條線.等15分鍾先再用.

CTM極乸利寬頻 .聽聞今次向中小企開刀 .收費超貴速度超慢 .....頂

CTM極乸利寬頻 .聽聞今次向中小企開刀 .收費超貴速度超慢 .....頂
alpha 發表於 2011-10-10 14:34

唔係聽講.係已經殺到埋身.唉.......超級極乸利寬頻

超級無良奸商CTM第一寬頻速度收費亦係第一.不過速度第七.

獨市生意 .至仆街CTM相信認第一 .冇人叻得過佢 .希望快D有第二間開啦 .到時有競爭 .可能會有改善 .

澳門既獨市生意.市民及用家嘈乜都冇能用.只希望快D有競爭.愛瞞電信CEO快D仆街啦.

愛門電訊.GE極乸利寬頻.速度慢.全球收費最貴.愛門一特式.

我丁 上載512.下載2m.無限收費mop420簡直係離泡既收費.

我丁 上載512.下載2m.無限收費mop420簡直係離泡既收費.
風雲 發表於 2011-10-13 01:22

唔係掛.收到咁乜貴愛門電訊真係痴柒線咩.唔好去搶.

唔係掛.收到咁乜貴愛門電訊真係痴柒線咩.唔好去搶.
東方不敗 發表於 2011-10-13 01:27

東方版主.你講錯啦.唔係去搶.直頭係好過去搶至真.收到咁很貴.愛瞞電訊正仆街
香港寬頻 1000M寬頻

豬TM極乸利寬頻.給上網者一條死路.真係要少佢鹵味.