返回列表 發帖

任飲任食任你點

隨便叫

評分人數

大你個三文魚包餐
咱是陳小肥 發表於 2016-1-4 23:44

跟兩個魚柳包,再大多過買一送一的麥樂雞

自助老麥?
jose1057 發表於 2016-1-5 16:46

是,麥當勞的Create Your Taste 旺角朗豪坊店的自助點餐機。根據官方介紹:「合共29款滋味食材,包括兩款秋冬新口味「烤蘆筍」及「燒甜薯」讓顧客輕鬆點選喜愛的食材組合,自創個人風格漢堡,又或從五款「廚師精選」CYT漢堡選擇心頭好。」
我有試過按自選組合漢堡,整出來成五十幾蚊個,呢個價錢我會幫襯Triple O,所以我無買。
呢部機可點一般麥記野食。因為少人用,快過排隊買好多。

(轉貼)麥當勞全球首間的“未來概念店”在香港開幕,超多種配料的自選漢堡讓人光看口水就流滿地了…隨著時代 ...
IF212 發表於 2016-1-5 17:53

環境,包裝都唔錯,下次經過入去睇睇先。

叨 pair 下馬, pass ... ... ...
咱是陳小肥 發表於 2016-1-5 17:13

我都Pass,想出Pair,今日要幫襯

麥當當吾啱亞婆口味
maria-ng 發表於 2016-1-4 19:58

我都少食。係有時想食下薯餅、熱香餅、麥樂雞……

剛剛星期六入左金鐘海富中心的McDonald’s Next 睇睇:

點餐可以自己點或人手落單

呢度沙律吧不是落單的,只是製作,並不是指指下佢就整俾你。
(見個鬼佬問完一大輪,職員都係指佢行返去自己買)

有多種選擇

開放式工場

另外呢度有預製好的包點,呢部份同Mac Cafe一樣。

人頭湧湧

咁究竟要幾多錢?大家應該都想知:

廚師推介的漢堡包每個$4X至7X不等。

於是乎我就按自選沙律睇睇:
先揀芝士

再揀醬汁
跟住就配菜

齊晒

留意右下方,價錢已是$61,
跟住問你要唔要餐。

好,就要啦,睇下點:

原來有野飲揀。

加杯焦糖咖啡,價錢升至$86.2

仲問你要唔要小食,好,又要多個雞翼。

最後確認落單:$104.5

由於當時已係大家樂食左個$27下午茶先來,所以……