返回列表 發帖

保齢球瓶?

似嗎??? MTXX_20160329_202522.jpg

評分人數

• waterpool

• jose1057

暈左

飲晒之後,可以試下

飲晒之後,可以試下
rice333 發表於 2016-3-30 09:45

點會飲哂?自己飲D送D俾好友

咩名堂靚酒 ??

回復 5# waterpool

蜂巢V.S.O.P.(蜂巢大三星你聽過吧)售價不貴,抵買抵飲

回復 6# maria-ng

https://www.youtube.com/watch?v=NryChveA7Ms

V.S.(即三星級)是最低級數的白蘭地酒,入口辛辣即使粗飲我至少也要求要V.S.O.P.級的,V.S.米搞我了

呢隻酒我都買過兩支, 一公升庄, 超平. 已飲咗一支, 剩番一支用嚟做種.

呢隻酒我都買過兩支, 一公升庄, 超平. 已飲咗一支, 剩番一支用嚟做種.
黃臘鯧 發表於 2016-4-5 16:48

我在下環街買的,1公升裝95澳門元,紅酒價錢白蘭地酒享受,抵飲到無話可說......
和干邑的V.S.O.P.比較,它口感不及干邑的豐富,餘韻也

呢幾日轉飲呢枝舊版哈地"HARDY",風味別具一格,

黃臘鯧 發表於 2016-4-5 16:48

幾時同你摩下杯底?