返回列表 發帖
總知就煩啦...乜都話有問題, 空氣污染連吸淡氣都係有問題啦...........
早前有淨水器上門推銷, 叫我俾水喉水佢地測試, 水變黃色佢地話有雜質, 跟住問我有無樽裝水俾佢測試我話冇, 咁佢就同我講話D水有什質飲左會危害健康, 係咁向我推銷淨水器產品, 我唔等佢講完就叫佢俾張卡片我, 我話有需要就打電話搵佢地, 唔想再聽佢地講打發佢地走....

水有雜質係好正常  

唔鬼理佢, 繼續淘寶去

淘寶有好野咩 ??

淘寶有好野咩 ??
waterpool 發表於 2013-8-22 12:27

淘寶貨品衣食住行都有, 有過千間舖, 你想要乜野只要輸入名稱就會搵到, 而且有時仲會搵到比你想像中更合用的貨品,

又可以格價, 當然係淘寶買貨都有一定風險, 貨不對板或買衣服鞋有不合穿的情況, 我屋企現在不用油漆, 買自貼牆紙貼滿一屋 不用找師回來油牆咁麻煩, 而且仲好貴添, 還有我仲買左個適合我屋企用的電視櫃, 要自己切的好好玩架

但隔山買牛始終唔多好~~~~

但隔山買牛始終唔多好~~~~
waterpool 發表於 2013-8-22 16:12

都係ga~ 不過你唔買咁貴野咪得囉~

貴野我都無 $ 買喇....  

貴野我都無 $ 買喇....
waterpool 發表於 2013-8-22 17:05

唓~

有個親戚早幾日發燒上左山頂睇急診, 醫生要佢完觀察, 今日上去睇佢以為佢已經上房, 點知佢仲住係急診,
入到急診見到超多人, 好多病人瞓係走廊病床上, 好多人出出入入,  原來係冇晒床位, 其實山頂醫院是否已經超負荷呢? 政府係米應該起多間醫院呢?

一早已經超負荷.   上任政府有錢都唔起醫院, 現任政府就計劃係澳門蛋附近起新醫院, 不過唔知進行成點.

昨日出關回澳超多人, 要在廣場排隊等候, 又晒又熱, 唔知點解唔開個新關疏導人流呢?

我都好耐未北上囉...  

昨晚在勞工局上最後一堂課時電話關了聲音, 今朝聽唔到鬧鈴唔知醒遲晒大到

我都好耐未北上囉...
waterpool 發表於 2013-8-26 17:41

現在人仔高人又多, 我都少左上去...

昨晚在勞工局上最後一堂課時電話關了聲音, 今朝聽唔到鬧鈴唔知醒遲晒大到
藍月亮 發表於 2013-8-27 10:49

偶然一次,  算吧...   

現在人仔高人又多, 我都少左上去...
藍月亮 發表於 2013-8-27 10:51

多人多到好恐怖...

偶然一次,  算吧...
waterpool 發表於 2013-8-27 12:50

上司冇突然返早一般都冇事ge  

多人多到好恐怖...
waterpool 發表於 2013-8-27 12:52

你又話冇出去你又點知呢

你又話冇出去你又點知呢
藍月亮 發表於 2013-8-27 14:53

今朝睇報紙報導昨天超多人過關, 拱北果邊一條長龍排到廣場邊, 又曬又熱, 攞命 ~~~